Selecteer een pagina

Center Parcs is even helemaal genieten en uzelf terug trekken in de natuur. De meeste Center Parcs parken zijn gelegen in natuurgebieden. Niet alleen in Nederland kunt u genieten van een welverdiende vakantie. U kunt ook genieten in een Center Parcs binnen Europa. Breng een bezoek aan verschillende parken in België, Frankrijk en Duitsland. U kunt zo in het buitenland op vakantie in een van de prachtige parken. In deze blog lees je meer info over de verschillende vakantieparken, aanbiedingen en arrangementen en lichten we het park Heijderbos verder uit.

Het voordeel van last-minute boeken

Als u een last minute boekt dan maakt u standaard gebruik van voordeel. Naast dit voordeel zijn er ook speciale kortingsacties. Zo is er vroegboekkorting, korting voor families en groepen en 55-plussers en zijn er de bekende last-minute acties. Deze acties gelden niet alleen voor de parken van Center Parcs in Nederland, maar ook daarbuiten. Bijvoorbeeld in België of in Frankrijk.

Tip: het altijd gezellige Heijderbos

Het Heijderbos is altijd al gezellig geweest als Center Parcs park. Maar de laatste jaren was het Heijderbos helaas aan vernieuwing toe. De cottages van het park zijn daarom flink aangepakt door Center Parcs. Ze zijn volledig vernieuwd en uitgerust met moderne faciliteiten zoals het hoort in een luxe vakantiepark als Center parcs. Vooral de Vip Cottages zijn een groot pluspunt in het Heijderbos. Ze zijn voorzien van een inloopdouche, bubbelbad en sauna. Hierdoor hebt u bijna een Spa in uw eigen vakantiewoning. U vindt de vernieuwde VIP cottages van het Heijderbos in de 2 en 4 persoons huisjes. Alle vip cottages zijn vernieuwd er is geen één oude vip cottage overgebleven.

Jungle arrangement

Nog een toevoeging aan het Heijerbos is het nieuwe Jungle Lodge arrangement. Dit is misschien niet echt luxe. Maar wel een unieke ervaring. Midden in de Jungle Dome van het Heijerbos gaat u een nacht survivallen in uw eigen cabanna. Net als in de echte jungle dineert u samen met de andere inwoners van de cabanna’s. Onder begeleiding van een Ranger gaat u de jungle in van het Heijderbos. Als iedereen ligt te slapen in het park dan hoort u de dieren tot leven komen. Naast een verblijf in de jungle krijgt u twee dagen gratis toegang tot Aqua Mundo. Omdat u gaat survivallen is het Jungle Lodge arrangement slechts voor één nachtje.